Vrijdag 17 juni Bas Nijhuis op bezoek bij sv DONK

Eindelijk kon dan weer een activiteit plaats vinden in het kader van het jubileum van sv DONK. Bas Nijhuis zou een praatje doen voor uitgenodigde sponsoren, scheidsrechters, trainers, selectie en Club van 100 mensen.

In een goed gevulde, hele warme, kantine, was Bas Nijhuis al vroeg aanwezig, werd geluid getest en kon om 20.30 uur worden aangevangen,nadat voorzitter Ruud Lubken een welkomstwoordje heeft gesproken.

Bas vertelde zeer bevlogen het vak van scheidsrechter, hoe je dat beleeft, nationaal en internationaal, welke leuke ervaringen je meemaakt,maar ook welke bedreigingen je krijgt, hoe je een eigen zaak opricht en hoe je gebruik kan maken van de sociale media voor je eigen bedrijf etc.

In de vragenronde waren de jongens van het G-team van sv DONK zeer adrem om Bas te vragen of hij op hun toernooi in voorjaar 2023 zou willenfluiten en dat zegde hij toe. We zullen hierover contact met hem houden. Na afloop was er nog een gezellig samenzijn in de kantine en op het terras, waar Bas ook nog met iedereen een praatje held, voordat hij weer richting Enschede vertrok.

Al met al een zeer geslaagde avond, met een hapje en drankje en enthousiaste Bas Nijhuis

Jubileumcommissie sv DONK