DONK 2 PAKT NIET WAAR HET RECHT OP HEEFT

DONK 2-ARC 4   1-2

Ondanks een flink overwicht in de tweede helft is DONK 2 er niet in geslaagd om ARC 4 op de knieën te krijgen. Na een gelijkopgaande eerste helft waarin Jesse Bottinga voor DONK op de paal schoot en ARC een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd zag worden gingen de partijen met een brilstand rusten.

De tweede helft begon hoopgevend voor DONK . In de 49ste minuut reageerde Jason Sriwaren goed op een geraffineerd steekpassje van Jesse Bottinga. Alleen voor de keeper faalde de spits niet, 1-0.

Lang kon er niet van de voorsprong genoten worden. Vier minuten na de openingstreffer speelde ARC met een fraaie aanval de defensie van DONK zoek, 1-1.

Terwijl DONK meer en meer begon aan te dringen was het ARC dat in de 67ste minuut een indraaiende vrije trap achter Sebastiaan Rosenboom zag belanden. Een zondagsschot, maar hij telde wel, 1-2.

DONK slaagde er daarna niet meer in om , ondanks vele mogelijkheden en een aantal goede aanvallen, verandering in de stand te brengen Het bleef bij 1-2.