Welkom terug Mike !

Afgelopen weekend was er – naast de overwinning op vv Schoten en het nog verder uitlopen op de concurrentie voor wat betreft de nacompetitie – nog meer goed nieuws. Met trots kunnen we melden dat er wederom een zelf opgeleide speler met een aantal jaar ervaring op hoger niveau terug gaat komen bij de club. Na een aantal jaren gespeeld te hebben bij achtereenvolgens cvv de Jodan Boys en sv Montfoort19 speelt komend seizoen Mike Sluijter weer bij sv DONK.

Mike vertrok na zijn jeugdperiode en een aantal jaren als eerste elftalspeler bij DONK na een teleurstellend seizoen 2016-2017 naar Jodan Boys. Op zoek naar zijn persoonlijk sportieve plafond en met heel veel ambitie in een nieuw avontuur. Bij Jodan Boys bleef de definitieve doorbraak als basisspeler helaas uit, maar zijn ontwikkeling was dermate positief dat zaterdag eersteklasser sv Montfoort’19 in hem een gewenste versterking zag.

Bij Montfoort speelde Mike zich wel in de basis alleen sloeg daar het noodlot toe. Een kruisbandblessure zette hem een lange periode buitenspel. In de eerste helft van het lopende seizoen voltooide Mike zijn langdurige herstelperiode en inmiddels is hij volledig fit en ook weer basisspeler bij de trotse eersteklasser.

Toch hebben we Mike ervan kunnen overtuigen dat een thuiskomst ook voor hem op dit moment een hele goede stap zou zijn. We zijn dan ook blij dat Mike komend seizoen weer deel gaat uitmaken van onze talentvolle A-selectie. We kennen Mike als iemand met leiderschapskwaliteiten, winnaarsmentaliteit en kopkracht. Een hele goede aanvulling op de groep die we al hebben.

We wensen MIke heel veel succes toe in de afronding van dit seizoen bij sv Monfoort’19 en daarna een mooie terugkeer bij sv DONK.

De technische commissie