Pupil van de week

Hoi ik ben Evy Verrips en voetbal al 2 jaar bij Donk. Ik heb eerst op dansles gezeten maar door veel te voetballen op het schoolplein en met mama en papa wilde ik naar Donk. Ik zit in de MO11 bij Tim en Luxsana. Ik speel centraal achterin. Het liefste eet ik na de wedstrijd Dorito chipjes of een patatje als het mag van mama. Ik vind Mark heel goed en lief, de scoorder Bas en Jeroen. Maar ik vond ze allemaal heel lief voor mij ook toen ik op de bank zat en het koud had.

Hoi ik ben Luuk Verrips en voetbal bijna 3 jaar bij Donk. Ik heb sinds mijn 2e openhart operatie in 2022 veeeeel meer energie. Ik vond dan ook stilzitten op de bank echt lastig. Ik denk wel dat ik een nieuw record heb met stilzitten. Ik vond Jason en Mark heel tof en alle jongens die me geholpen hebben. Ik eet het liefst chipjes of koekjes met AA drink. Dat mag niet altijd van mama omdat ik nog drukker ben dan. Ik speel in de JO10-2 en mijn trainers zijn papa Ivo en Mourad.