PRIMA START DONK 2 – DONK 2-SJC 2 2-1

Reserve-hoofdklasser DONK 2 is de competitie goed gestart. Thuis boekte de ploeg een zwaarbevochten 2-1 overwinning op SJC 2.

Het begin was voor SJC. Al na drie minuten stond het 0-1 na een corner.

Daarna nam DONK het initiatief over.

In de 34ste minuut bediende Zakaria Mellah na een goede actie Jesse Bottinga. Die liet de bal slim door de benen lopen voor “Ossie” die op zijn beurt Jason Sriwiran wegstak. Die zorgde na een kluts voor de verdiende 1-1.

Vlak voor rust bediende Zakaria Mellah Jesse Bottinga op maat. Die zette laag en hard voor en voordat “Ossie” kon scoren werd de bal door een verdediger in eigen doel gewerkt, 2-1.

In de tweede helft drong SJC uiteraard aan. Het spel werd rommelig. De beste kansen waren echter nog steeds voor DONK vanuit de omschakeling. Het bleef echter bij een knappe 2-1 zege.

SJC had nog twee goals terecht afgekeurd zien worden wegens en overtreding en wegens buitenspel.

Gele kaarten waren er voor de DONK-voorwaartsen Mo Irezzi, Jason Sriwiran en Jesse Bottinga.

Volgende week speelt DONK 2 uit tegen RKDEO 2.