Donk 2 op tijd bij de les

DONK 2-Spirit 3   4-2

In een vermakelijke wedstrijd verzuimde DONK om tegenstander Spirit al in de eerste helft de genadeslag toe te brengen. Na een 2-0 voorsprong door prima goals van Jesse Bottinga (uitgespeelde combinatie) en Justin Vat (kopbal)werden grote kansen op een verdere uitbouw van de score gemist. Het hard werkende en ook stevig voetballende Spirit profiteerde, scoorde uit een vrije trap na een meer dan pittige overtreding van Mark van Oosten de 2-1 en voegde daar na de rust, in de 60ste minuut ook nog eens een bal die in de kruising zeilde aan toe, 2-2.

Het aangeslagen DONK was even de weg kwijt, maar dat duurde maar een minuut of tien.

In de 79ste minuut stuitte Justin Vat nog van dichtbij op de keeper, waarna Jason Sriwaran in de rebound hetzelfde deed, maar in de 84ste minuut zorgde Kelvin Vat na een slimme vrije trap van uitblinker Mike Hooft er met een bekeken schuiver voor dat DONK weer aan de leiding kwam, 3-2.

In de slotminuut zette de sterk ingevallen Rik Bogaard spits Jason Sriwaran met een uitstekende steekpass in scoringspositie. De afronding van Jason was even knap, 4-2

Door deze zege blijft DONK bovenin meedraaien. Aanstaande zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Schoonhoven 2.