DONK 2 OP DE VALREEP ONDERUIT TEGEN KOPLOPER

Reserve-hoofdklasser DONK 2 heeft in de slotfase van het duel tegen koploper Quick 2 een bittere pil moeten slikken. Een 1-0 voorsprong, in de 85ste minuut verkregen dankzij een vlammende vrije trap van Jason Sriwiran werd in de 90ste en 92ste minuut alsnog omgezet in een 2-1 zege voor de thuisploeg.

Voor de aftrap werd een minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van Lenie Nieuwenhuisen.

Daarna werd al snel duidelijk dat DONK, dat aantrad zonder Mo Irezzi en Zakaria Mellah, een zware middag tegemoet zou gaan. Met volle overgave werd gestreden voor elke meter en dat was nodig ook om zich de balvaardige Hagenaars van het lijf te houden. Dat het schip, met de haven in zicht, uiteindelijk toch nog strandde was zuur.

DONK”s trainer Remco Overkamp was ondanks de nederlaag trots op zijn mannen: “ Inderdaad een zure nederlaag omdat de tegengoals in de 90ste en 92ste minuut vielen. Als team hebben we echter keihard gewerkt en de tegenstander een groot deel van de wedstrijd van scoren af weten te houden door als team goed te staan tegen een prima en sportieve tegenstander. De nederlaag was des te zuurder omdat we eigenlijk nog de betere kansen hebben gehad. Overigens mooi om op dit niveau te kunnen spelen met mooie tegenstanders en ook nu weer tegen een club die zowel bij de senioren als bij de jeugd diverse teams heeft die op hoog niveau spelen op een schitterend complex. Deze wedstrijd was weer een mooie ervaring waar we weer heel veel van hebben kunnen leren. Deze week kunnen we rustig bijkomen van deze slijtageslag en aanstaande zondag spelen we niet.” Met zes punten uit vier wedstrijden staat DONK nog steeds keurig zesde. Op 31 oktober ontvangt DONK Wilhelmus 2