Teamindelingen DONK 2023 -2024

Voor het komende voetbalseizoen is de teamindeling bekend! Uitgangspunt voor de teamindeling is om iedereen zo veel mogelijk op zijn of haar eigen niveau te laten spelen. Dat geeft het meeste plezier en ontwikkeling. De teamindeling is het resultaat van wat hoofdtrainers, veldtrainers en onze Techniche Commissie zien gedurende de trainingen en van wat coaches en leiders gedurende het seizoen zien.  

Ouderavonden

Tijdens ouderavonden wordt de teamindeling per leeftijdsgroep kort toelicht en uiteraard is er die avond ruimte voor vragen:

  • O8 – 011 maandag 14 augustus 19:00 uur
  • O12 – O18 woensdag 16 augustus 19:00 uur
  • (M)O15 – (M)20 woensdag 16 augustus 19:00 uur


Start nieuwe seizoen: 

Trainingen
De trainingen zullen weer starten vanaf maandag 14 augustus 2023. 

Per oktober 2023 zal er een periode van 8 weken op vrijdagavond een voetbalschool zijn op DONK, ( Begin seizoen volgt meer informatie hierover ) 

Vacatures:

– DONK Vrouwen 2 ( selectie )
– DONK JO17-1 ( Selectie met DONK JO18 )

Wij hopen voor de start van het nieuwe seizoen de juiste persoon voor deze groepen gevonden te hebben zodat ook deze leden met veel plezier aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen, Ben jij of ken jij iemand die dit leuk zou vinden laat het ons weten!!

Voor nu geniet allemaal van een welverdiende vakantie ( dan doen wij dat ook ) en tank allemaal even bij van een druk voetbalseizoen, Wij zien iedereen graag weer vol positieve energie vanaf 14 augustus op ons mooie complex. 


Met Sportieve groet, 

Techniche Commissie & Bestuur s.v. DONK