sv DONK zoekt nieuwe Hoofdtrainer

Na het in goed overleg besloten vertrek van hoofdtrainer Edwin Erwich is sv DONK op zoek naar een nieuwe enthousiaste hoofdtrainer voor de A-selectie. Een trainer die in staat is om een hele jonge selectiegroep bij de hand te nemen en ze te begeleiden in de volgende stappen in hun voetballoopbaan.

Voor volgend voetbalseizoen (2017-2018) is sv DONK uit Gouda op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer voor de A-selectie die in bezit is van minimaal diploma UEFA/TC-2.

Sv DONK is een middelgrote vereniging (totaal 750 leden) in Gouda spelend op een relatief nieuw sportcomplex de Oostpolder waar wij over 3 kunstgrasvelden met verlichting beschikken. Ons eerste elftal speelt momenteel 2e klasse KNVB op zondag. We hebben de ambitie om op termijn met alle standaardteams in de jeugd uit komen in de Hoofdklasse en minimaal een stabiele Tweedeklasser te blijven. De vereniging hecht veel waarde aan de doorstroming van jeugdspelers richting de seniorenselectie. Onze A-selectie bestaat voor 80% uit zelf opgeleide spelers en bevat momenteel 34 veldspelers en 2 keepers, uitkomend in 2 prestatiegerichte elftallen. Het (jeugd)selectievoetbal wordt inhoudelijk vorm gegeven en begeleid door een Technische commissie.

Profiel Hoofdtrainer:

• Je beschikt minimaal over het UEFA-B/TC 2 diploma (geldige licentie)
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het coachen en begeleiding van prestatieve senioren selecties
  • Je kunt je conformeren aan een visie bij een club in combinatie met je eigen visie als trainer
  • Je bent een teamplayer en zorgt met de andere assistent-/keepers-/hersteltrainers voor een gezonde, plezierige en uitdagende ontwikkelomgeving.
  • Je bent communicatief + sociaal vaardig en weet een hecht team te maken en te houden
  • Je wilt meer zijn dan alleen de hoofdtrainer en dus maak je echt onderdeel van de vereniging uit
  • Ontwikkelen en aantoonbaar beter maken van spelers is jouw grote drive

Primaire taken:

• Voorbereiden van 2 trainingen per week
  • Communicatie en uitleg over de trainingen aan de complete trainersstaf
  • Verzorgen van 2 trainingen in de week (di en do 20.15 uur)
  • Wekelijks samenstellen van wedstrijdgroepen voor sv DONK 1 en sv DONK 2 en begeleiden/coachen van sv DONK 1 op wedstrijddagen
  • Aansturen en praktisch begeleiden van de complete trainers- en begeleidingsgroep
  • Zorg dragen voor een goede onderlinge sfeer en afstemming binnen de trainersgroep
  • Zorg dragen voor een goede onderlinge sfeer en afstemming binnen de spelersgroepen
  • Periodiek deelnemen aan het trainersoverleg (4x per jaar)