sv DONK zoekt ambitieuze A-selectiespelers   

sv DONK is met 750 leden een middelgrote voetbalvereniging uit Gouda. Voor het komend seizoen hebben wij in onze A-selectie nog een aantal plekken vrij voor ambitieuze selectievoetballers. 

Onze huidige A-selectie bestaat nagenoeg volledig uit zelfopgeleide spelers. Daarmee spelen we al een aantal jaren mee in de top van de 2e klasse, inmiddels op zaterdag. Ook dit jaar hebben we na een 2e positie in de competitie wederom de nacompetitie gehaald om te promoveren naar de 1e klasse. Daarvoor spelen we op 10 juni de eerste wedstrijd. Ons tweede elftal speelde het afgelopen jaar in de promotiepoule van de reserve 2e klasse zaterdag na een overstap vanaf de reserve hoofdklasse op zondag. 

Bij sv DONK gaan plezier en prestatie hand-in-hand met elkaar. We proberen met een goede organisatie en veel ondersteunende activiteiten een goede basis te leggen voor successen op het veld en vriendschappen erbuiten. 

Voor komende seizoen hebben we door tijdelijk onvoldoende doorstroming vanuit de jeugd plaats in deze A-selectie voor een aantal ambitieuze en talentvolle voetballers die zich willen ontwikkelen en laten zien op minimaal 2e klasse niveau. 

Pas jij in het onderstaande plaatje?  

  • Wij betalen niet, selectiespelers betalen bij ons net als de andere leden contributie 
  • Wij hebben een uitgebreide technische staf met 1 hoofdtrainer, 4 assistent trainers en een keeperstrainer 
  • Wij organiseren het selectie voetbal via een voetbaltechnische commissie, ondersteund door een selectiecommissie voor tal van activiteiten  
  • Wij beschikken over een eigen sportverzorger, fysiotherapeut en hersteltrainer 
  • Wij organiseren een uitgebreid teambuildingsweekend in september (met eigen bijdrage) 
  • Wij organiseren elke maand op donderdag een clubavond met een activiteit en wat eten/drinken 
  • Wij organiseren gedurende het jaar diverse aanvullende sfeerverhogende activiteiten 
  • Selectiespelers krijgen de beschikking over een uitgebreid pakket trainings-, wedstrijd- en presentatiekleding van Nike 
  • Vervoer bij uitwedstrijden met touringcar (1e elftal) 
  • Op dinsdagen trainen wij om 20.15 uur, op donderdagen om 19.45 uur  

Ben jij die ambitieuze selectievoetballer? Heb jij een nieuwe prikkel nodig bij een leuke en goed georganiseerde club met een talentvolle selectie? Wil jij je daar verder ontwikkelen en laten zien op minimaal 2e klasse niveau? 

Dan komen we graag in contact met jou !!! 

Op donderdag 1, dinsdag 6 en donderdag 8 juni organiseren wij mogelijkheden om mee te trainen en kennis te maken.  

Je kunt je interesse kenbaar maken door een e-mail of een app te sturen naar onze technisch coördinator Patrick Akerboom. @; patrickakerboom@gmail.com  Mobiel; 06-46136874 

Tot ziens !!!