sv DONK verlengt met Hoofdtrainer Pieter van Zoest

Het bestuur en de technische commissie van sv DONK zijn verheugd u te kunnen mededelen dat de samenwerking met onze huidige hoofdtrainer Pieter van Zoest naar beider tevredenheid zal worden verlengd. In de nieuwjaarspeech van de voorzitter werd e.e.a. al aangekondigd. We zijn met Pieter overeengekomen dat de huidige overeenkomst met minimaal een jaar verlengd wordt t/m seizoen 2020-2021. Pieter zal dan zijn 3e contractjaar bij DONK in gaan.

De technische commissie is zeer tevreden over de samenwerking met Pieter, het prettige en open persoonlijke contact en uiteraard ook de inhoudelijke ontwikkeling die onze jonge A-selectie onder zijn leiding doormaakt. Zowel DONK 1 als DONK 2 presteren dit seizoen vooralsnog uitstekend in de 2e en reserve 1e klasse. 

In 2020 vieren we als club ons 100-jarige bestaan en dat gaan we dus doen met Pieter van Zoest als hoofdtrainer.

De samenwerking met de overige leden van de technische, medische en begeleidende staf verloopt voor alle partijen ook naar volle tevredenheid. Deze samenwerking zal naar verwachting in de komende weken verder gecontinueerd worden.

Al met al een zeer positieve ontwikkeling. Een gedreven en plezierige persoonlijkheid als hoofdtrainer en een verdere begeleiding die volledig bestaat uit betrokken Donkianen met een achtergrond als selectiespeler. Geeft ons de mogelijkheid om met elkaar in alle rust en op de huidige plezierige wijze verder te blijven werken aan de ontwikkeling van het selectievoetbal binnen sv DONK. Met deze jonge talentvolle selectie en deze ambitieuze begeleiding ziet de voetbaltoekomst van sv DONK er wat ons betreft rooskleurig uit.

Namens het bestuur en de technische commissie,

Patrick Akerboom
Technisch Coördinator sv DONK