sv DONK verlengt met hoofdtrainer Pieter van Zoest en complete technische staf A-selectie

Het bestuur en de technische commissie van sv DONK zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de samenwerking met onze huidige hoofdtrainer Pieter van Zoest naar beider tevredenheid wederom zal worden verlengd. We zijn wederzijds tevreden over de samenwerking en zien we beiden voldoende groeipotentie. Onze jonge en talentvolle selectiegroep kan onder leiding van Pieter nog de nodige stappen maken.

We zijn met Pieter overeengekomen dat de huidige overeenkomst met wederom een jaar verlengd wordt t/m seizoen 2022-2023. Pieter zal dan zijn 5e contractjaar bij DONK in gaan waarin we overstap naar het zaterdagvoetbal zullen gaan maken..

Laten we overigens hopen dat de huidige competitie weer hervat en afgemaakt gaat worden. Met DONK 1 delen we daarin de koppositie in de 2e klasse met HBC uit Heemstede. DONK 2 deelt in de reserve hoofdklasse de 2e positie. Alle mogelijkheden liggen in dit seizoen dus nog open.

De samenwerking met de overige leden van de technische, medische en begeleidende staf verloopt voor alle partijen ook naar volle tevredenheid. Met assistenten John Olsthoorn, Remco Overkamp, Menno de Jong, Patrick de Blok en Jurgen Paap praten we de komende weken. Datzelfde geldt voor de samenwerking met de fysiotherapeuten en hersteltrainers van Fysio Visiq o.l.v. Dick Bouwman. Van sportverzorger Fred Klomp gaan we na dit seizoen afscheid nemen. Fred heeft zijn verblijf meerdere keren verlengd, maar daar gaat nu echt een einde aan komen. Voor Fred gaan we op zoek naar een adequate vervanger.

Al met al een zeer positieve ontwikkeling die stabiliteit waarborgt. Een vertrouwde trainer met een bewezen succesvolle werkwijze en de verdere begeleiding die bestaat uit betrokken Donkianen met een achtergrond als selectiespeler.

Namens het bestuur en de technische commissie,

Patrick Akerboom
Technisch Coördinator sv DONK