sv DONK verlengt met hoofdtrainer Pieter van Zoest en complete technische staf A-selectie

Het bestuur en de technische commissie van sv DONK zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de samenwerking met onze huidige hoofdtrainer Pieter van Zoest naar beider tevredenheid zal worden
verlengd.

Ondanks de gedwongen beperkingen zijn we wederzijds tevreden over de samenwerking en zien we beiden voldoende groeipotentie. We zijn met Pieter overeengekomen dat de huidige overeenkomst met wederom een jaar verlengd wordt t/m seizoen 2021-2022. Pieter zal dan zijn 4e
contractjaar bij DONK in gaan.

Ondanks de bijzondere ontwikkelingen in 2020 is de technische commissie nog steeds zeer tevreden over de samenwerking met Pieter. We hebben prettig en open contact en uiteraard is de inhoudelijke ontwikkeling die onze jonge A-selectie onder zijn leiding doormaakt positief. Ook de
geboden creativiteit in trainingen en activiteiten wordt gezien de huidige bijzondere omstandigheden zeer gewaardeerd.

Laten we hopen dat 2021 weer een echte competitie gaat opleveren en we als club alsnog ons 100-jarige bestaan kunnen gaan vieren met een toonaangevende rol in de 2e klasse (en met DONK 2 in de reserve hoofdklasse). Daarbij zal Pieter van Zoest dus onze hoofdtrainer zijn.

De samenwerking met de overige leden van de technische, medische en begeleidende staf verloopt voor alle partijen ook naar volle tevredenheid. Met assistenten John Olsthoorn, Remco Overkamp, Menno de Jong, Patrick de Blok en Jurgen Paap zijn we eveneens een verlenging overeen gekomen.

Datzelfde geldt voor de samenwerking met de fysiotherapeuten en hersteltrainers van Fysio Visiq ol.v. Dick Bouwman.
Al met al een zeer positieve ontwikkeling. Een gedreven en plezierige persoonlijkheid als hoofdtrainer en een verdere begeleiding die volledig blijft bestaan uit betrokken Donkianen met een achtergrond als selectiespeler.

Namens het bestuur en de technische commissie,

Patrick Akerboom
Technisch Coördinator sv DONK