DONK G-voetbal op uitnodiging bij Sponsor Marine Technics

Sinds het seizoen 2022-2023 heeft het team van DONK G1 een sponsor, te weten Marine Technics uit Oudewater.

De sponsor had het team van DONK G met begeleiding uitgenodigd op zaterdag 22 juli jl. bij hem op het bedrijf, om het bedrijf te bekijken en te genieten van een drankje en barbecue.

Nagenoeg alle spelers waren aanwezig evenals begeleiding en trainers en namens het Bestuur was Ruud Lubken aanwezig.

Na de ontvangst nam de sponsor het woord en vertelde wat over zijn bedrijf, wat ruim 25 jaar gevestigd is in Oudewater. Het bedrijf repareert motoren van allerlei schepen, maar met name vrachtschepen. Incidenteel komen de motoren naar Oudewater, maar meestal vliegen mensen van het bedrijf naar de havens in Buitenland om daar de reparatie te verrichten of eventueel in de havens in Nederland of België.

Na het woordje van de sponsor, heeft Eric van Staveren een woordje gehouden als dank voor de sponsor om het team te sponsoren en om het team uit te nodigen bij hem op het bedrijf. Eric overhandigde hem daarna een foto van het team voor in zijn kantoor.

Hierna kon men een kijkje nemen binnen het bedrijf en genieten van een lekkere barbecue.
De spelers en speelsters van de G konden zich hierna ook nog vermaken met een Karaoke, waarbij Bas Slootjes zich uitbundig liet horen.

Gwen van Erp was aanwezig om foto’s te nemen op verzoek van de Sponsor en in bijgaande link kunt u een indruk krijgen van de middag.

Al met al een leuke happening in Oudewater en dank namens DONK G voor zijn sponsoring.

Bestuur sv DONK