DONK bereikt halve finale van de Fidus Voetbal Rotterdam Cup

Afgelopen dinsdag 3 mei heeft DONK 1 de halve finale van de prestigieuze Fidus Voetbal Rotterdam Cup bereikt. In een prachtige en spannende wedstrijd op het scherpst van de snede werd met 2-3 gewonnen bij zaterdag 1e klasser Heinenoord. De doelpunten waren van Levi van Houten, Jeroen Borsboom (strafschop) en Marvin Vat. Ons jonge en talentvolle team hield meer dan prima stand tegen een elftal met veel fysieke kracht en spelers met de nodige ervaring op hoofdklasse niveau en hoger. Uiteindelijk was ook de tegenstander van mening dat DONK terecht had gewonnen.

In deze extra competitie hebben we nu al een groot aantal aansprekende zaterdagclubs verslagen. We hebben onderweg afgerekend met CWO (zat 2e kl), DCV (zat 2e kl), BVCB (zat 1e kl) en nu dus met Heinenoord (eveneens zat 1e kl).

De halve finale gaan we spelen tegen de amateurs van Sportclub Feyenoord (zat hoofdklasse). Sportclub Feyenoord is hoofdklasser in dezelfde competitie als stadgenoot Jodan Boys.

Deze halve finale is sowieso wederom een uitwedstrijd welke nu nog gepland staat op dinsdag 17 mei (maar afhankelijk van het programma van ons en de tegenstander nog verschoven kan gaan worden).

DONK 1 speelt die halve finale dus op Varkenoord naast de Kuip!!!. Dat lijkt op voorhand een wedstrijd waar iedere Donkiaan getuige van wil zijn.

We zijn enorm trots op het team en staf die deze prachtige prestatie hebben neergezet, maar we kijken ook met veel plezier naar het vervolg. De finale van de VR Cup vindt plaats op maandag 6 juni op het complex van RVVH. Daar dromen we van…

Klasse mannen !!!