Contracten A-selectie

Op donderdag 25 augustus is tijdens  de traditionele Kick-off  selectievoetbal door voorzitter Ruud Lubken ook de eerder al mondeling overeengekomen verlenging met hoofdtrainer Pieter van Zoest alsmede die met Fysio Visiq officieel  bekrachtigd. 


Pieter gaat hiermee zijn 5e jaar in als hoofdtrainer waarin we benieuwd zijn naar de mogelijkheden op zaterdag. De voorbereiding is inmiddels 2 weken opgestart. We werken nu toe naar de bekerwedstrijden met DONK 1 en DONK 2.

De samenwerking met de fysiotherapeuten en hersteltrainers van Fysio Visiq loopt ook al vele jaren naar beider tevredenheid. Dick Bouwman en Frank le Loux zullen dit jaar namens Fysio Visiq actief zijn in diagnose, behandelplanning,  preventie, verzorging en hersteltraining. We zoeken zoals bekend nog naar een sportverzorg(st)er die we aan dit sportmedische team willen  toevoegen. Tips? Mail of bel Patrick Akerboom (patrickakerboom@gmail.com of 06-46136874).


Op de foto’s ziet u de tevreden voorzitter Ruud Lubken alsmede Pieter van Zoest en Dick Bouwman. Allemaal veel succes en plezier !!!