Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Het einde van het jaar 2019 nadert ons. De laatste wedstrijden van dit jaar zijn nagenoeg allemaal gespeeld en nu kan iedereen, hopelijk, genieten van een fijne periode met de Kerstdagen en viering van Oud en Nieuw voor de boeg.

Waar de Feestdagen normaal gesproken zeer prettig zijn en goed zijn om even tot elkaar te komen zijn er voor een aantal van onze leden helaas de afgelopen periode minder leuke dingen gebeurd in het gezin, familie, werk en/of kennissenkring en voor hen zullen de feestdagen daarom minder leuk zijn, U wens ik allen sterkte toe met deze dagen en ondanks dit, dat u toch een fijne tijd kunt hebben met elkaar. Andere leden zullen de feestdagen vieren met familie en/of vrienden in eigen land of in het buitenland.  Hopelijk komt iedereen de feestdagen en de viering van Oud & Nieuw goed door en kan iedereen weer fris starten aan 2020!

Op 22 december a.s. zal er nog een kerstborrel gehouden worden in de DONK-kantine vanaf 15 uur tot 18 uur. Deze werd vorig jaar voor de eerste keer gehouden en was een leuk succes met tegen de 100 gasten. Hopelijk komt u ook dit jaar even langs om gezellig met andere DONK-leden en/of aanhang een drankje en hapje te nuttigen.

Rest mij u namens mijzelf, mijn gezin en het Bestuur u allen zeer Fijne Feestdagen, een goede viering van Oud & Nieuw en alvast een voorspoedig en hopelijk gezond 2020 toe te wensen en zie ik u allen graag op de  Nieuwjaarsreceptie van sv DONK op zondag 5 januari a.s. waarbij dan ook het Jubileumjaar 2020 geopend zal worden, het jaar waarin sv DONK op 29 oktober 2020 precies 100 jaar bestaat. Een zeer grote mijnpaal.

Ruud Lubken Voorzitter sv DONK