Adres: Nieuwe Donkstraat 1, 2809NJ Gouda

Keuken- en bardiensten

Taakbeschrijving barmedewerker           

  • Taak wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van de barcommissie.
  • Nieuwe medewerkers krijgen uitleg en begeleiding.
  • Op drukke dagen, zoals zaterdagen, zijn twee medewerkers per dienst achter de bar.
  • Een bardienst duurt 2,5 uur.


Taken:

  • Verzorgen van de complete bediening achter de tap (koffie, fris, bier etc.); 
  • Verzorgen van de complete bediening overig assortiment (snoep, sportdrank etc.); 
  • Schoonmaken en schoon houden van de tafels in de kantine; 
  • Schoonmaken en schoon houden van de bar; 
  • Afwassen/spoelen glazen en kannen;
  • Het erop toezien dat het glaswerk en de kannen weer terug komen; 
  • Bijvullen koelkasten met dranken / barbuffetten en koffie bij zetten; 
  • Indien van toepassing overdracht naar vervolgdienst; 
  • Naleving van de regels omtrent alcoholgebruik en het roken.
  • Naleving van wettelijke en overige regels zoals het schenken van alcohol (na 13:00 uur) uitsluitend aan personen van 18 jaar en ouder.
  • Er mogen geen kinderen achter de bar komen.

Taakbeschrijving keukenmedewerker            

  • Deze taak wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van de barcommissie.
  • Nieuwe medewerkers krijgen uitleg en begeleiding.
  • Op drukke dagen, zoals zaterdagen, werken twee medewerkers per dienst in de keuken.
  • Een keukendienst duurt 2,5 uur.

Taken:

  • Verzorgen van de algehele bediening achter het loket in de keuken (patat, belegde broodjes etc.); 
  • Frites bakken, tosti’s verwarmen, gehaktballen opwarmen, enz. Alles volgens de gedetailleerde instructies, die aan de muur hangen in de keuken.;
  • Schoonmaken en schoon houden van de keuken; 
  • Afwassen gebruikte materialen; 
  • Bijvullen van de kleine vriezer in de keuken vanuit de grote vriezer in de ruimte naast de keuken: snacks in de daarvoor bestemde plastic bakken doen;
  • Indien van toepassing overdracht naar vervolgdienst; 
  • Naleven van de regels volgens de checklists aanwezig in de keuken; 
  • Naleving van overige regels zoals het uitsluitend leveren van drank en etenswaren tegen contante betaling;
  • Er mogen geen kinderen in de keuken komen.