Webmasters

Wouter Steenbergen
De website wordt bijgehouden door de volgende mensen:

Webmasters: Wouter Steenbergen en Koen Bogaard
Nieuwsbrief & Agenda: Gwendolyne van Erp

Daarbij uiteraard geholpen door de input van vele donkianen. Want zonder deze input zou de website niet zijn wat hij nu is! Heeft u input die interessant is voor op de website stuur deze dan naar onderstaand emailadres.

Gwendolyne v. Erp
Koen Bogaard is verantwoordelijk voor het nieuwe design van de website. Koen is User Eperience Designer en Webdesigner bij een internetbureau in Den Haag. Daarnaast bouwt hij ook websites e.d. onder zijn eigen bedrijf KABÉ Design.
E-mailadres: webmaster@svdonk.nl
De website van sv Donk is online sinds 12 januari 2000 en is opgezet door Pieter en Michiel Dessing. Het was vooral Pieter die zich helemaal inleefde in de website en er veel tijd in stak. Helaas hebben we op 21 januari 2003 afscheid moeten nemen van Pieter nadat hij is overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Vele Donkleden zullen hem herinneren als een spontane en gezellige jongen.Pieter Dessing
† 21-01-2003