Reünie

SV DONK is opgericht op 29 oktober 1920 en viert dus dit jaar het 100-jarig jubileum.

Dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt er op zaterdag 29 augustus een reünie georganiseerd voor alle leden en oud-leden vanaf 35 jaar. Het maakt uiteraard niet uit of je in het 1e, 4e, 7e of een dameselftal actief was, want SV DONK is en blijft toch een echte familievereniging. Hoe leuk is het om weer met je ‘oude voetbalmaten’ herinneringen op te halen, zoals trainen in de blubber, een beslissingswedstrijd die werd gewonnen of verloren, het voetballen op een ‘echte’ grasmat, een kampioenschap of verhalen over andere spelers.

Kortom, een ideale gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten. De jubileum commissie gaat van de (oud)leden die zich hebben aangemeld een lijst bijhouden en publiceren op de DONK  website.

Zo kan je van tevoren zien wie er komen, zodat je niemand op deze dag hoeft te missen. De reünie zal in de middag/begin avond plaatsvinden.
De exacte tijden en invulling van de dag zal binnenkort bekend worden gemaakt en verschijnt op DONK website.

Schrijf je nu in!

Ja, ik kom graag naar de jubileumdag van SV DONK op zaterdag 29 augustus.

Ik wil mijn naam niet vermelden op de DONK site

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u deze stellen via de e-mail: 100jaar@svdonk.nl