Corona

Het seizoen is inmiddels enkele weken op gang en Corona is nog steeds aanwezig in onze omgeving, waardoor we op allerlei vlakken nog rekening moeten houden met de regels, die hieromtrent zijn opgelegd door de Overheid. Kleedkamers zijn beperkt open, in de kantine mag men alleen maar zitten als men een bestelling wil nuttigen, evenals op het terras; staan is niet toegestaan. Hoe vervelend het ook klinkt.

Als op terras of in kantine alles zitplaatsen bezet zijn, mag men alleen nog langs de lijn staan en daar het drankje of hapje nuttigen.

sv DONK heeft zoveel als mogelijk getracht alle voorwaarden te creëren om de Corona regels op te volgen, maar zijn daarbij uiteraard afhankelijk van het gedrag van onze leden en bezoekers op ons complex.

Wij zien gelukkig dat de regels behoorlijk worden nageleefd, maar dat na verloop van tijd en genuttigde drankjes de regels niet helemaal meer worden nageleefd dus roept sv DONK dan ook alle leden en bezoekers op om zich aan de regels van de Overheid te houden en er voor te zorgen dat sv DONK bij controle geen boete opgelegd krijgt van 4.000 euro. Dat zou een enorme klap zijn voor de vereniging.

Laten we met zijn allen proberen toch zo gezellig mogelijk een drankje met elkaar te nuttigen en voetbal te kijken onder de huidige regelgeving.

Al vast dank namens bestuur sv DONK