Zonnepanelen van Zonconcept

Zonconcept is leverancier en installateur van hoogwaardige zonnepanelen installaties uit Gouda. Wij hebben ons ten doel gesteld om, samen met onze klanten, een positieve bijdrage te leveren aan het milieu door groene energie op te wekken op een zeer rendabele manier. Ons concept zorgt ervoor dat een ieder gebruik kan maken van zonnepanelen en de daarbij behorende besparing zonder direct te moeten investeren. Dit maakt de aanschaf van zonnepanelen leuk en zeer laagdrempelig.

Een installatie van Zonconcept wordt u aangeboden zonder zorgen. U geniet van 25 jaar opbrengst garantie en zeer solide garanties op de materialen en de montage. Ook bieden wij onze klanten een APK na 5 jaar aan. Gedurende een dergelijke APK wordt uw installatie op 34 punten gecontroleerd zodat u zeker bent dat uw zonnepanelen optimaal renderen. Daarnaast zijn alle, door ons uitgeleverde installaties, batterij klaar. Zodra batterijen voldoende rendabel zijn kunnen deze zonder moeite worden aangesloten op uw installatie.

Bent u geïnteresseerd in echt duurzame energie en een forse besparing op uw kosten zonder dat u hoeft te investeren en wilt u bovendien deze mooie vereniging steunen?
Twijfel dan niet langer en maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur Sjors van Hanswijk.

Voor elke bestelling via de club zullen wij een bedrag van €200,- sponsoren aan de vereniging.

Sjors van Hanswijk

www.zonconcept.nl

Duurzame, betrouwbare en goedkope energie voor iedereen. Zonconcept helpt u bij de overstap naar uw eigen zonne-energie-centrale van uitstekende kwaliteit.