Zes scheidsrechters geslaagd voor de cursus Verenigingsscheidsrechter

Dinsdag 7 maart was de laatste bijeenkomst van de cursus Verenigingsscheidsrechter, die in oktober gestart was. Mike Gelderblom, Chico van Veen, Jeffrey van Loon, Ewoud Mijnlieff, Jonathan Mul en Sam Jacobs kregen deze avond hun diploma voor het voldoende afronden van de cursus. Voor deze cursus moesten zij 4 cursusavonden bijwonen, verschillende opdrachten uitvoeren, waaronder een observatieopdracht en natuurlijk zelf de nodige wedstrijden fluiten. Alle zes de scheidsrechters zijn gedurende de cursus tijdens hun eigen wedstrijden begeleid en hebben duidelijke stappen gemaakt.

Niet alleen voor deze scheidsrechters is het mooi dat zij hun diploma hebben gehaald, maar ook voor s.v. DONK is het natuurlijk erg goed dat er gediplomeerde scheidsrechters de wedstrijden in goede banen leiden.

Gefeliciteerd mannen!