Zaterdag 28 november – Sinterklaas bezoekt s.v. Donk

Het zijn momenteel rare tijden, de sportverenigingen hebben het zwaar te verduren. 

Maar gelukkig zijn we als club geprezen met een hoop vrijwilligers die er elke week het beste van maken met de jeugd (want die mochten de afgelopen tijd en mogen nog wel trainen).

Afgelopen zaterdag was zo’n zaterdag zoals je die, als voorzitter, graag ziet.

Lachende, spelende, enthousiaste, genietende en vrolijke jeugd- spelers en trainers die al vroeg bezig waren met hun trainingsoefeningen. 

Totdat er opeens een busje met DJ het complex op komt rijden met in zijn kielzog Sinterklaas en zijn 5 Pieten.  De disco ging beginnen en al snel waren alle jeugdspelers tot 12 jaar verzameld op het 1e veld om, onder leiding van de feestpiet, te zingen en te springen! 

Ook probeerde sommige Pieten nog een balletje te trappen maar gelukkig konden de jeugdspelers dat vele malen beter. Het was hartstikke leuk en als afsluiter kregen alle spelers nog wat te snoepen en drinken mee om thuis op te eten. Ook de trainers werden niet vergeten en kregen een boterletter mee naar huis.

Ik wil Sinterklaas en zijn zwarte Pieten bedanken voor zijn bezoek aan ons mooie Donk complex en de inzet van de vele vrijwilligers om het feest te laten verlopen volgens de huidige regels. 

Met sportieve groet, 

Ruud Lubken

Voorzitter s.v. Donk 

Ps. De foto’s zijn te vinden in ons fotoalbum voor alle ouders, opa’s en oma’s, tante’s en oom’s die er helaas niet bij konden zijn.