WEL VOETBAL EN TRAINING, GEEN SPORTKANTINE OPEN EN GEEN TOESCHOUWERS BIJ TRAINING EN OF WEDSTRIJDEN.

De Regering heeft hedenavond wederom een persconferentie gegeven en aanvullende matregelen bekend gemaakt. Voor de Sport bij DONK betekent dit dat er wel gevoetbald en getraind mag worden(voorlopig) maar dat de Sportkantines vanaf nu dicht moeten en dat er geen publiek mag zijn bij wedstrijden en/of trainingen.

De kleedkamers blijven nog wel open met de huidige regels. Jeugd t/m 18 kleedt zich thuis om en doucht thuis, de andere teams volgen de indelingen aangegeven op formulier blij de kleedkamers.

Hoe dat in de praktijk precies vorm gegeven moet gaan worden heeft men bij de overheid nog niet over nagedacht, maar dit zal wel een dezer dagen duidelijker gaan/moeten worden.

Updates zullen weer via de website volgen en/of via coördinatoren en leiders/trainers.

Deze regel geldt voorlopig voor 3 weken.

Bestuur sv DONK