Voorbeschouwing selectievoetbal 9 februari

Na een enigszins teleurstellende zondag staan er weer nieuwe uitdagingen te wachten voor de selectieteams. We spelen zondag allemaal thuis.

DONK 1 lukte het zondag niet om de muur van Hoogvliet te doorbreken. De spelers van Meeuwenplaat verdedigden massaal en als leeuwen en wij hadden er geen antwoord op. Een prachtige goal in de slotfase betekende nog een punt, maar het ging allemaal erg moeizaam.

Zondag een nieuwe uitdaging in de vorm van RVC’33. Onze vrienden uit Reeuwijk zullen gebrand zijn op een resultaat want de eerste 2 wedstrijden na de winterstop gingen verloren tegen ESTO en Excelsior’20. Het hechte collectief en de kwaliteit van Frank Stolwijk zullen het zondag DONK erg moeilijk proberen te  maken. De uitwedstrijd ging onterecht met 2-1 verloren. Ook wij hebben dus wat goed te maken. Daarnaast willen we uiteraard aan kop blijven in de 2e periode. Scheidsrechter is de heer Oosterlaken en we beginnen traditioneel om 14 uur.

DONK 2 speelde na de nederlaag tegen Antibarbari afgelopen zondag doelpuntrijk gelijk tegen Concordia. Het werd 4-4 in Delft en dat was niet nodig geweest. Zondag kans op revanche. Nu thuis, maar wel weer tegen een ploeg uit Delft; Wippolder 2. Qua stand geen hoogvlieger, maar dat zegt niet altijd wat. Een winstpartij zou welkom zijn. Scheidsrechter de Vreeze laat om 11 uur aftrappen.

DONK 3 was zondag het lichtpuntje. In Rotterdam Overschie werd HWD 2 met grote cijfers verslagen; 2-8. Komende zondag komt de drager van de rode lantaarn naar Gouda. Dat biedt dus perspectief. Er wordt door DONK 3 eveneens om 11 uur afgetrapt tegen Xerxes DZB 2.

Allemaal heel veel plezier en succes zondag ondanks het naar alle waarschijnlijkheid stormachtige weer.