Voorbeschouwing selectievoetbal 23 november

Na een zondag zonder voetbal, komen dit weekend de selectie elftallen weer allemaal in actie. Alle teams spelen op vreemde bodem.

DONK 1 gaat zondag op bezoek bij mede promovendus COAL in Rotterdam. Na 2 verliespartijen tegen Groeneweg (terecht) en VFC (onnodig) is het nu wel weer zaak om punten te gaan halen. Dat zal dan zondag inderdaad op vreemde bodem moeten gaan gebeuren. COAL heeft uit haar eerste 8 wedstrijden 8 punten behaald en dus ben je geneigd te zeggen dat er mogelijkheden zouden moeten liggen voor onze mannen. Afgelopen dinsdag (2-1 winst tegen Zestienhoven voor de VR Cup) werd enig vertrouwen getankt. Laten we hopen dat de mannen onder leiding van Pieter en John er zondag in gaan slagen de eerste uit overwinning van het seizoen binnen te gaan halen. Zondag zal de wedstrijd aan de Rotterdamse Oldegaarde om 14 uur gestart worden door scheidsrechter Pille. Jordy de Jong, Rik Bogaard, Wessel Akerboom en Mark van Doeland zullen niet van de partij zijn. De rest van de groep is fit.

DONK2 behaalde afgelopen dinsdag met een 7-1 overwinning op VELO de eerste periodetitel in de reserve eerste klasse. Nogmaals de felicitaties voor de spelers en de begeleiding Remco, Jurgen en Kees. Een geweldige prestatie van een team waar wekelijks de energie, teamgeest en spelvreugde vanaf spat. Hoe mooi is het om dat al in november met een periode te bekronen. Dat betekent dat er aan het einde van het seizoen in ieder geval een ticket is gereserveerd voor de nacompetitie. Promotiemogelijkheden naar de reserve hoofdklasse; wat een geweldig mooi vooruitzicht !!! Echter betekende dezelfde overwinning op VELO ook weer het heroveren van de koppositie. Een spannend vervolg van de competitie zal het zeker worden met op dit moment Antibarbari, cvv Zwervers en DHC als grootste opponenten. Komende zondag is WCR 2 de volgende krachtproef. Er wordt in Rhoon om 11.30 uur afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Joop Kok.

DONK3 kon het 2 weken geleden niet bolwerken tegen koploper VFC2. Geen schande uiteraard maar ook voor DONK3 zou het prettig zijn zondag weer 3 punten te behalen en stevig in de middenmoot te kunnen blijven spelen. Dat moet dan gaan gebeuren om 10 uur in een uitwedstrijd tegen Nieuwerkerk 2.

We wensen iedereen weer heel veel succes en plezier.