Voorbeschouwing selectievoetbal 16 februari

Na een stormachtig maar daardoor voetballoos weekend ziet het er naar uit dat de selectieteams a.s. zondag wel weer in actie gaan komen. Tenzij storm Dennis dit keer roet in het eten gooit….

DONK 1 speelde dus afgelopen zondag niet tegen RVC. Deze wedstrijd wordt ingehaald op 1 maart. Komende zondag reizen we naar Rotterdam Zevenkamp om het op te nemen tegen de zondagafdeling van het roemruchte Xerxes/DZB. Op dit moment bezet deze tegenstander de laatste plaats op de ranglijst, maar het is altijd gevaarlijk daar vooraf conclusies aan te verbinden. Zeker na de laatste wedstrijd tegen het eveneens laaggeplaatste Meeuwenplaat is het zaak om zondag weer 3 punten te kunnen gaan toevoegen en daarmee onze 3e plek en de koppositie in de 2e periode te behouden. We starten zondag om 14 uur onder leiding van scheidsrechter Hamersveld.

DONK 2 gaat zondag naar Den Hoorn om het op te nemen tegen het sterke tweede team van deze Delftlandse club. Een grote vereniging met een brede selectie en jeugd op goed niveau. De thuiswedstrijd eindigde in september in een 1-1 gelijkspel, maar ook toen al vonden we Den Hoorn een goede indruk maken. Het zou mooi zijn als het tweede zondag met 3 punten naar Gouda zou kunnen terugkeren en daarmee Den Hoorn op 6 punten afstand zetten in de competitie. In Den Hoorn starten we om 11 uur als scheidsrechter Jethoe het startsein geeft.

DONK 3 speelt zondag ook een uitwedstrijd. Dit keer is de tegenstander Groeneweg 3 uit Zevenhuizen. De laatste wedstrijd boekte het derde een mooie overwinning tegen HWD2. Het zou mooi zijn als we dit zondag zouden kunnen herhalen. DONK3 begint zondag al om 10 uur aan deze uitdaging.

Allemaal heel veel succes en plezier en laten we hopen dat met name de teams van DONK voor stormachtige indrukken gaan zorgen.