Voorbeschouwing selectievoetbal 10 nov

Zondag spelen de selectieteams alweer de laatste (8e) wedstrijd van de eerste periode. Voor 2 teams kans op herstel en voor de ander kans op een prijs.

DONK1 raakte afgelopen zondag helaas haar ondergrens. Geen plan, geen overtuiging, geen duelkracht, geen samenhang en een onwaarschijnlijke slordigheid in balbezit. Groeneweg was mede daardoor op alle onderdelen een maat groter en had de volle 90 minuten controle. Dat moet zondag leiden tot een reactie want iedereen betrokken bij het elftal moet zondag als zeer vervelend hebben ervaren. De trouwe aanhang incluis.

Die reactie moet volgen in een thuiswedstrijd tegen VFC uit Vlaardingen. Een tegenstander die een punt minder heeft, maar afgelopen zondag wel met 3-1 van VVIJ wist te winnen. De eerste periode uiteindelijk afsluiten met 13 punten zou mooi zijn, maar nog belangrijker is de pijnlijke vergissing van afgelopen zondag wegspelen. Dit team kan veel beter, dat weten we ook allemaal. Alle Donkianen zijn er zondag uiteraard weer om de ploeg te steunen. Om 14.00 uur starten we onder leiding van scheidsrechter Hulters.

Zondagmorgen kan DONK2 een sterke seizoensstart bekronen met de eerste periode. Zou een geweldige prestatie zijn van de vechtmachine die er is ontstaan. Afgelopen zondag kwam VOC3 er niet aan te pas. Het laatste zetje moet echter wel gegeven worden. Dat moet gebeuren tegen VELO2 uit Wateringen. Wederom een tegenstander waar men niet meer over een eerste elftal op zondag beschikt. VELO verzamelde tot nu toe 4 punten uit 5 wedstrijden. Het tweede start zondag om 11 uur en verdient ons aller steun. Scheidsrechter is de heer Can. Succes mannen!!!

DONK3 kwam afgelopen zondag te kort tegen Meeuwenplaat 3. Het werd in Spijkenisse 3-2 voor de thuisploeg. Zondag is de tegenstander net als DONK1 een team van VFC. In dit geval het tweede wat koploper van de afdeling is. Ook DONK3 begint zondag om 11 uur op DONK.

Wegspelen die kater, pakken die prijs en uitdaging aan gaan tegen een koploper. Een interessante zondag dus.

Succes en veel plezier allemaal.