Voorbeschouwing eerste bekerweekend selectie

Na een aantal weken voorbereiding met de nodige trainingen en oefenwedstrijden is het komend weekend de start met de eerste officiele bekerwedstrijden. Zowel voor DONK 1 als DONK 2 en DONK 3 betekent dat 3 interessante ontmoetingen in poulevorm. In deze wedstrijden willen we uiteraard zorgen dat we een ronde verder komen, maar zal door de trainers ongetwijfeld ook nog verder worden gewerkt aan de competitievorm.

DONK1 speelt in een poule met zaterdag 2e klassers Deltasport en van Nispen en zondag 1e klasser ROAC. Over 3 wedstrijden moeten we bij de eerste 2 horen om door te mogen bekeren. A.s. zaterdag (14.30 uur !!!) spelen we een thuiswedstrijd tegen Deltasport uit Vlaardingen getraind door Ton Pattinama. Deze club speelde nog niet zo lang geleden op hoofdklasse niveau. Een mooi meetmoment voor onze jongens.

DONK2 speelt eveneens in een poule met 3 tegenstanders, alleen moeten zij poulewinnaar worden om de volgende ronde te behalen. Tegenstanders zijn Slikkerveer 3, Antibarbari 3 en Stompwijk 2. Op weg naar een prachtig seizoen in de reserve hoofdklasse moeten de mannen uiteraard voor de poulewinst gaan. Zondag starten we met een uitwedstrijd tegen Slikkerveer in Ridderkerk waar om 10.00 uur wordt gestart.

DONK3 tenslotte speelt a.s zondag tegen SVH 2 uit Den Haag hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Zij spelen thuis om 11.00 uur