Veteranenvoetbal 7 tegen 7 bij Donk

Veel voetballers stoppen met voetbal omdat ze niet meer iedere zaterdag en zondag actief willen zijn. Daarnaast is het spelen tegen (te) jonge tegenstanders ook een belangrijke reden om de schoenen aan de wilgen hangen.

Om dit te voorkomen biedt de KNVB verenigingen de mogelijkheid om deel te nemen aan het 7×7 35/45+ voetbal. Hierbij staat niet het presteren centraal, maar wel het op een recreatieve manier een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten.

De 7×7 35/45+ Na- en Voorjaarreeks kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het najaar én vier speelavonden in het voorjaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule.

Bij Donk willen we nu gaan kijken of er ook bij onze club interesse is voor deze vorm van veteranenvoetbal. Misschien is het voor de wat oudere spelers bij Donk leuk om op deze manier actief te blijven of weer actief te worden. Als mensen belangstelling hebben kunnen ze contact opnemen met Hasse Vleeming (seniorencommissie@svdonk.nl).

Seniorencommissie SV Donk