Verslag trainingsweekend A-selectie

Het jaarlijkse weekend teambuilding van de A-selectie zit er weer op. In het hoge Noorden rondom Groningen werd getraind, gespeeld, gelachen, gezwommen, goed gegeten en een drankje gedaan. Thuisbasis was het Fletcher Hotel in Paterswolde.

Na aankomst werd er vrijdagmiddag direct getraind in Eelde bij vv Activia.

Na de training en de maaltijd in het hotel was vrijdagavond verder ingeruimd voor indoor Jeu-des-Boules in cafe Boel in Groningen. Gezellige ambiance en wedstrijden op het scherpst van de snede. Uiteindelijke winnaars werden het kwartet Damian van Veen, Nick Willemse, Mo Boutasghounte en Mike Hooft. Die moeten ergens geoefend hebben…

Zaterdagmorgen werd er na de midnight-swim al vroeg afgreisd naar Groningen voor indoor Padèl en Padbol. 2 technische disciplines in 1 toernooivorm. Glorieuze winnaars; Werner Overkamp en Bas Paap.

Na een korte lunch volgde 2 oefenwedstrijden tegen vv Helpman in Haren. DONK1 won de wedstrijd met 2-0 door doelpunten van Imad el Yousfi en Jeffrey van Dam. Een combinatie van DONK2/DONK3 verloor met 0-4. Dank voor de gastvrijheid aan de mensen van vv Helpman!

De zaterdagavond was traditioneel ingeruimd voor een stadwandeling in een heel gezellige binnenstad van Groningen. Club Kokomo wordt na dit weekend waarschijnlijk subsponsor van het selectievoetbal…

Na het ontbijt van zondagmorgen reisde het gezelschap weer veilig terug naar Gouda. Daar aangekomen werd een voortreffelijk weekend met elkaar afgesloten in ons eigen clubhuis. Spelers en begeleiders danken de club en in het bijzonder de SLC (Simon, Tim, Pieter) voor de organisatie.

Nu gaan we verder op eigen bodem met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Dinsdagavond spelen zowel DONK1 als DONK2 een thuiswedstrijd om 20.15 uur tegen resp. Aarlanderveen en ESTO 2.