VEP F1 – DONK F1, uitslag 3-2

Vandaag de wedstrijd uit tegen Vep F1. Een ploeg die samen met Ona op een gedeelde tweede plaats stond ,dus wederom niet makkenlijk voor onze jongens.Al in het begin van de wedstrijd zag je gelijk dat ze niet voor niets op de tweede plaats stonden.Vep begon sterk en was een ploeg die goed naar elkaar overspeelde en graag wilde winnen.Wij waren wat tam en niet zo gedreven als verleden week ,als we overspeelden naar elkaar was de bal vaak niet goed of te slap ingespeeld.Wat was er aan de hand vroeg ik mij af waren onze jongens wezen stappen of hadden ze teveel gedronken haha ,het antwoord kwam wel maar pas na de wedstrijd.Al snel scoorde Vep de verdiende 1-0 en onze eerste kans kwam pas na tien minuten via Isam.We werden hierna iets sterker maar Vep counterde goed en het gevaar bleef.En helaas de 2-0 viel uit een counter van Vep.Toch konden wij uit een corner nog iets terugdoen ,na een corner van Adam scoorde Mo 2-1. Ik hoopte dat onze jongens na de ranja er vol voor zouden gaan want er was nog niets verloren.

De tweede helft starten we gelukkig beter maar Vep brak steeds gevaarlijk uit. We kregen twee grote kansen maar helaas de echte kracht ontbrak om het af te maken.Vep scoorde wel en de 3-1 was een feit.Sommige bij ons oogde vermoeid en vroegen zelf om een wissel iets wat normaal niet gebeurt want meestal als ze twee minuten aan de kant staan dan vragen ze al aan Arjan of het niet eens tijd wordt om te wisselen. Toch kon Tim uit een kort genomen corner van Mo nog een fraai afstandschot loslaten die de 3-2 betekende.Helaas was de scheidsrechter stipt en verlieten we het veld met een 3-2 verlies. Beteuterde gezichten van onze jongens die zich afvroegen wie het durfde om van hun te winnen ,Vep dus haha.

Na de wedstrijd hoorde ik dat sommige ziek waren of waren geweest en dit verklaarde dus dat ze vermoeid oogde en waren. Mijn eerdere conclusie over het stappen en drinken kon dus gelukkig de prullenbak in !

Jongens volgende week Jodan Boys en dan gaan we weer proberen te winnen, Vep speelt tegen Ona dus het kan nog alle kanten op. Verliezen hoort bij het voetbal en wie het minst verliest wordt de winnaar dus we gaan er weer voor.De jongens die niet helemaal lekker waren verdienen een complimentje ,ze lieten hun team niet in de steek maar deden hun best. Tot volgende week en dan allemaal weer gezond!

Marco