Uitdelen nieuw voetbaltenue

Zaterdag 22 augustus was het eindelijk zover. De bus van Voetbalshop.nl stond vanaf 9.00 uur op ons Donkcomplex om aan alle leden het nieuwe tenue uit te reiken.

Echter voor 9.00 uur stonden de eerste donkianen al te wachten om het nieuwe shirt af te halen en het broekje en kousen aan te schaffen.

Gedurende de dag, kwamen de diverse teams langs en werd er zelfs al gespeeld door onze dames in het nieuwe tenue, uiteraard met ook het ING logo hierop gedrukt.

In de middag mocht de JO 19 ook het nieuwe tenue al showen in een wedstrijd tegen ONA.

Het moet gezegd worden: het nieuwe tenue heeft een frisse uitstraling en bracht je terug naar de vroegere Donkjaren.

Er zijn deze dag ruim 175 Donkleden langs geweest om het shirt, welke door de vereniging geschonken werd aan alle leden, op te halen en het bleek dat een hoop donkianen het broekje en de kousen online al hadden besteld

Helaas was het, mede door de vakantie, niet voor alle leden mogelijk om het shirt al af te halen.

Uiteraard komt hier een oplossing voor.

De bus van voetbalshop.nl komt op woensdagavond 2 september, vanaf 18.30 tot 20.30 uur nogmaals naar ons complex om u in de gelegenheid te stellen het shirt op te halen.

Mocht deze dag of datum u toch niet uitkomen, neem dan even contact op met de coördinator of leider van het team, zodat we ervoor kunnen zorgdragen dat er een shirt klaarligt. Uiteraard mag u ook contact opnemen met het secretariaat: secretaris@svdonk.nl.

Doe dit wel voor 2 september. De vereniging zal er dan voor zorgdragen, dat uw shirt klaar ligt op DONK.

Bestuur sv DONK