Totale offday JO19-1, DONK JO19-1 – Nieuwkoop JO19-1: 0-2

JO19-1 wist de winst van vorige week helaas niet door te trekken. Op eigen veld werd er verloren van Nieuwkoop. DONK startte met een gewijzigde opstelling slecht aan de wedstrijd. Dit resulteerde al in de 7e minuut op een 0-1 achterstand. Na het uitvallen van Lukas kwam Bas in de ploeg. Hij zag zijn schot op de lat belanden, maar verder werden er niet veel kansen gecreëerd.

Hoewel de boel in de rust op scherp werd gezet, werd er wederom slecht gestart. De rechtsback van Nieuwkoop wilde een voorzet geven, maar tot zijn eigen verbazing, zag hij de bal in het doel verdwijnen: 0-2. Met het inbrengen van Badrdin ging DONK 1-op-1 spelen achterin waardoor zij het overwicht op het veld hadden. Dit resulteerde tot twee grote kansen, maar geen doelpunten. Bas zag voor de tweede keer de bal op de lat belanden en wist de keeper van dichtbij niet te verschalken.

Een teleurstellend resultaat. Hopen op een beter resultaat aanstaande zaterdag tegen stadsgenoot Jodan Boys. Bij Jodan Boys spelen onze mannen om 13:30 uur.