Team LUCKY LUUK

Ik ben Luuk Verrips, 1 jaar en geboren met een ernstige Hartafwijking. Hierdoor heb ik de 1e 4 maanden van mijn jonge leventje in het Ziekenhuis in Leiden gelegen.  Papa en mama waren er altijd samen met mijn grote zus. Ben je nieuwsgierig naar mij en mijn reis? Mijn verhaal en een mooi filmpje staan op www.heartforluuk.nl.

Als het goed is kennen jullie mijn papa en mama misschien wel. Zij hebben samen heel lang op Donk gevoetbald. Als ik straks groot en sterk ben en mijn hartje het goed blijft doen hoop ik ook mijn eerste balletje te trappen op de Donk velden. De velden waar de stappen van papa en mama staan.

Er worden per jaar 1500 baby’s geboren met een HARTafwijking en 150 overlijden per jaar. Dit kan veranderen door onderzoek te doen!

Omdat ik een heftig 1e jaar achter de rug heb met vele operaties hebben papa en mama besloten zich in te zetten voor Stichting Hartekind. Check www.hartekind.nl.

Deze stichting organiseert allemaal projecten en inzamelingsacties voor geld voor Wetenschappelijk Onderzoek met de beste kinderhartcentra ’s van Nederland. Want geld voor meer onderzoek is HART nodig!

Het onderzoek waar dit keer geld voor wordt ingezameld is: Preventie van Hersenbeschadiging voor baby’s met een aangeboren hartafwijking.

Jaarlijks is er de Zandvoort Circuit Run. De run is dit jaar op zondag 20 Maart 2016. Dit wordt georganiseerd door Runners World. Ze hebben besloten dat het goede doel dit jaar Stichting Hartekind is. Alle opbrengsten gaan naar dit goede doel. Nu heeft de Stichting ook besloten dat alle Hartekindjes en ouders, familie en vrienden ook mee mogen lopen om geld in te zamelen. Team LUCKYLUUK is geboren.

Team LUCKYLUUK bestaat uit Mama Annemarie, Sjors, Maarten, Eleanora, Belinda, Sven, Dennis en papa Ivo. Zij gaan de 12 km run doen en zijn hiervoor al in training. Graag wil ik jullie vragen om een kleine donatie voor ons team. Dit kan heel makkelijk want we hebben een mooie donatie pagina van de stichting gehad: www.alvarum.com/luukverrips. Het kan heel makkelijk met een reader van de bank en een link via iDEAL betaling. Je mag zelf het bedrag bepalen.

Geluk is onze drijfveer, liefde onze opperste emotie en hoop de motor van ons handelen!

Laat je HART spreken en DONEER NU!  www.alvarum.com/luukverrips

Heel erg bedankt namens papa en mama en Team LUCKY LUUK