Tactisch 7-dagen plan van De Keiz(ijs)er werpt vooralsnog zijn vruchten af! Antibarbari 6 – DONK 3 uitslag: 3 – 4

3 wedstrijden in 7 dagen. Het belooft een pittige week te worden voor de manschappen van De Keiz(ijs)er. De grote vraag is daarom ook: hoe gaat hij hier mee om? Hij heeft gelukkig de beschikking over een brede selectie, dus vandaag kon al begonnen worden met het tactisch plan voor de komende 7 dagen. Gaat hij midweeks spelen met Jong DONK 3? Speelt hij gewoon in zijn sterkste variant? Of heeft hij misschien wel hele andere ideeën? Allemaal vragen die alleen De Keiz(ijs)er kan beantwoorden. De 1e van 3 wedstrijden leverde in elk geval de volle buit op, want er werd een benauwde 4 – 3 overwinning behaald op de studenten van Antibarbari 6.

Wegens diverse redenen vandaag een compleet andere voorste linie, van Meeteren en de Boer op de kop en van Tol op 10 erachter. Ter Meulen een linie naar achteren en de Blok wederom op doel. Voor een paar miljoen op de bank (of gespaard voor midweeks), Joost mag het weten. Feit is en blijft een terugkomend probleem, na 3 minuten stonden we alweer achter. Tactisch plan van De Keiz(ijs)er kon gelukkig wel in tact blijven, want “Mighty Mike” maakte binnen korte tijd alweer de gelijkmaker.

Door toedoen van Blonk en Kreek werd binnen 5 minuten het verschil al snel gemaakt in de 2e helft. Echter kon De Keiz(ijs)er nooit echt ontspannen langs de kant, omdat Antibarbari tot 2x toe weigerde de handdoek te werpen. Van 1 – 3 werd het 2 -3 en nadat van Meeteren de verlossende 2 – 4 leek te maken werd het ook nog 3 – 4. Billenknijpen tot het einde dus vandaag, maar alles moest opzij voor het tactisch plan. Tot nu toe werkt het, maar er zijn nog 2 wedstrijden te gaan tot de winterstop. Allereerst aanstaande Donderdag de 1e en 3e helft tegen Haastrecht en komende Zondag de 2e en 4e helft tegen, jawel, wederom Haastrecht. Ik ben benieuwd naar het tactische plan voor Donderdag. Een doordeweeks wedstrijdje doorkomen is altijd lastig, maar tot nu toe zit het wel goed met het tactisch vermogen van De Keiz(ijs)er!

U bent komende donderdag uiteraard van harte welkom op het DONK complex, DONK 3 – Haastrecht 3, Aanvang 20.00 uur of anders komende Zondag, Haastrecht 3 – DONK 3, Aanvang 14.00 uur.

Amada Mia, Amore Mio,

El Pasador