sv DONK verlengt contract met Pieter van Zoest

Het bestuur en de technische commissie van sv DONK zijn verheugd u te kunnen mededelen dat de samenwerking met onze huidige hoofdtrainer Pieter van Zoest naar beider tevredenheid zal worden verlengd. In de nieuwjaarspeech van de voorzitter werd e.e.a. al aangekondigd. We zijn met Pieter overeengekomen dat de huidige overeenkomst met minimaal een jaar verlengd wordt t/m seizoen 2019-2020.

De technische commissie is zeer tevreden over de samenwerking met Pieter, het prettige en open persoonlijke contact en uiteraard ook de inhoudelijke ontwikkeling die onze jonge A-selectie onder zijn leiding doormaakt. Zowel DONK 1 als DONK2 presteren dit seizoen vooralsnog uitstekend, waarbij het verzorgde veldspel en het grote spelplezier opvallend zijn. In de tweede seizoenshelft gaan beide selectie-elftallen een poging wagen om promotie te bewerkstelligen.

De samenwerking met de overige leden van de technische, medische en begeleidende staf verloopt voor alle partijen ook naar volle tevredenheid. Dit laatste vertaalt zich in een collectieve verlenging van de assistent-trainers (John Olsthoorn en Remco Overkamp), de keeperstrainer (Harry van de Pouw) alsmede de medische staf (Fred Klomp als sportverzorger en Dick Bouwman en Theo van Spanje als fysiotherapeuten via Fysio Visiq). Met assistent-trainer Frank van Loon praten we in januari verder. Elftalbegeleiders Frank Moons en Kees Vat hebben inmiddels ook toegezegd volgend jaar hun activiteiten te verlengen.

Al met al een zeer positieve ontwikkeling. Een gedreven en plezierige persoonlijkheid als hoofdtrainer en een verdere begeleiding die volledig bestaat uit betrokken Donkianen met een achtergrond als selectiespeler. Geeft ons de mogelijkheid om met elkaar in alle rust en op de huidige plezierige wijze verder te blijven werken aan de ontwikkeling van het selectievoetbal binnen sv DONK. Met deze jonge talentvolle selectie en deze ambitieuze begeleiding ziet de voetbaltoekomst van sv DONK er wat ons betreft rooskleurig uit.

Namens het bestuur en de technische commissie,

Patrick Akerboom

Technisch Coördinator sv DONK