SV DONK verlengt contracten

Gouda, 28 januari 2016.

Sv Donk heeft met Edwin Erwich (hoofdtrainer) overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract met een jaar, plus een optie voor nog een jaar. Patrick Akerboom, (technisch coördinator), Wim van de Velde, (trainer 2e elftal) en Harry van de Pouw (keeperstrainer) hebben overeenstemming bereikt over verlenging van hun contracten voor een jaar. Hiermee blijft de technische staf van de A-selectie grotendeels intact en is de lange termijn bewaking door een technisch coördinator geborgd (alleen Pascal Van Driel stopt als assistent van het eerste aan het einde van dit seizoen, hij gaat weer zelf voetballen in een lager team).

De club vindt het belangrijk om de dit jaar gekozen weg stabiel te kunnen vervolgen. Het verlengen van de contracten met deze 4 personen is daarin een eerste belangrijke stap. Op deze manier kan rustig verder gewerkt worden aan de ontwikkeling van de jonge A-selectie. In de komende maand wordt verder de technische staf van de jeugd selectieteams vormgegeven.

Het Bestuur van sv DONK spreekt hiermee haar vertrouwen uit in het technische beleid o.l.v. de Technische Commissie en kijkt met vertrouwen en belangstelling uit naar de volgende stappen die met elkaar gezet kunnen worden.

De vereniging gaat de komende maanden op zoek naar 2 assistent-trainers voor zowel DONK 1 als DONK 2. Kandidaten (bij voorkeur met TC-3/UEFA C) kunnen zich melden bij Patrick Akerboom (patrickakerboom@gmail.com).