SV DONK plaatjes sparen bij Hoogvliet Gouda

Hoogvliet heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie ter gelegenheid van het 50 jarige bestaan van Hoogvliet in 2018. Onze leden zijn nu eens de toppers waarvan een plaatje is gemaakt.

In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club zoveel mogelijk leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie. De droom van onze SV DONK leden wordt nu werkelijkheid!. Plaatjes van jezelf en andere DONK-leden zijn volgend voorjaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Gouda.

Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen.

Er zal een fotograaf op verschillende dagen in Oktober aanwezig zijn op onze accommodatie. Een schema van de fotosessies wordt nog medegedeeld via de diverse coordinatoren en via het info prikbord. Zorg dat je gefotografeerd wordt! Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Let op! Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Bestuur sv DONK