SV DONK JO14-1 kampioen!

Afgelopen zaterdag is sv DONK JO14-1 kampioen geworden. In een uitermate spannende wedstrijd werd Nieuwerkerk JO14-2 met 4-3 verslagen. Met 10 wedstrijden gespeeld en 25 punten is de sv DONK JO14-1 5 punten voor gebleven op de nummer 2 Cabauw JO14-1. Vorige week kon JO14-1 ook kampioen worden uit bij Cabauw. Deze wedstrijd werd helaas met 4-2 verloren waardoor de kampioenstaart de vriezer in kon en de kampioensspullen weer een weekje de kast in gingen.

In de eerste helft van het seizoen draaide de JO14-1 ook al bovenin mee en werd het team 3e.

Het team speelt al een paar jaar in nagenoeg dezelfde samenstelling en heeft onder leiding van Wouter Lubken, Yerno de Heij en Kevin Koster een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Spelers weten elkaar steeds beter te vinden op de grasmat  en er wordt steeds beter en meer gecombineerd.

Na het feestje op het veld werd er in de bespreekkamer gezamenlijk de kampioenstaart gegeten. Voorzitter Ruud Lubken hield een toespraakje en deelde de herinneringen aan de spelers uit. Hierbij werd er van elke speler z’n sterke punt binnen het team aangegeven.

Vervolgens werd het kampioenschap nog uitgebreid in de kantine met een patatje en muziek verder gevierd.