SV DONK J.O.C. Pupillenkamp

Op 19, 20 en 21 juni 2015 organiseert de J.O.C. weer het jaarlijkse pupillenkamp bij Zonnenwende in St’Michelsgestel. Een schitterende accommodatie midden in de bossen en voorzien van alle benodigde ruimte en middelen. Ben je pupil van een F-E-D of D5m team, en heb je zin om mee te gaan, meld je dan aan via onderstaand inschrijfstrookje. Lever deze in bij één van de JOC leden, of via de JOC brievenbus in de kantine.

De kosten van het pupillenkamp bedragen € 90,- per persoon.
U kunt het bedrag ineens betalen voor 1 juni, of in drie maandelijkse termijnen van: € 30,-. voor 1 april, € 30,- voor 1 mei, en het laatste termijn van € 30,- voor 1 juni 2015.

Let op: Opgeven is mogelijk tot uiterlijk 31 mei !!!!!!!!!

Download het onderstaande aanmeldingsstrookje voor pupillenkamp Zonnewende:

Het is voor te stellen dat er vragen zijn van ouders. Voor vragen kunt u altijd terecht bij één van de J.O.C. commissieleden: Anneke Paap, Ellen Nuijen, Lars Lexmond, Tony Minten, Lenie Nieuwenhuisen, Ronald Nieuwenhuisen, Rik Bogaard of Lars Honkoop.