SV Donk C1 – Jerviston Football Club * Schotland

Op vrijdagavond 23 mei 2014 speelt SV Donk C1 om 19.00 uur tegen Jerviston Football Club uit Schotland. Deze club heeft al enkele jaren ervaring met voetballen in Nederland in met name onze omgeving, en vaardigen nu een C team af, welke bij SV Donk vriendschappelijk spelen en een dag later deelneemt aan een internationaal toernooi bij RCSV Zestienhoven. Jerviston Football Club komt uit de omgeving van Motherwell en zal als gebruikelijk overnachten op Duinrell in Wassenaar. Naar recentelijk bekend werd, heeft onze jeugd van vorig jaar (nu met name D1 en D2-) het met terugwerkende kracht uitstekend gedaan tegen de leeftijdsgenoten van Jerviston. Dit jaar won Jerviston Football Club “D” recentelijk met maar liefst 8-1 van Celtic, alsmede 8-3 van een speciaal geselecteerd Liga-team (dit team had nog nooit verloren..).

Ook SV Donk C2 mag zich verheugen op een wedstrijd tegen Jerviston Football Club, een dag later spelen C1 en C2 namelijk eveneens bij RCSV Zestienhoven, en C2 zit in dezelfde poule als Jerviston FC. Spelers-/begeleiders van SV Donk D1 en D2 kijken ook uit naar dit toernooi, aangezien men ingedeeld is met meerdere clubs uit Engeland !.

SV Donk ziet er naar uit onze gasten wederom te begroeten !.

For our guests :
On Friday-evening 23th of May 2014, 19.00 CET, SV Donk is welcoming our friends from Jerviston Football Club * Scotland again. This year the “born in 2000” team will come over and play a friendly at SV Donk, followed a day later with an International Tournament at RCSV Zestienhoven in Rotterdam. Jerviston FC, coming from the surroundings of Motherwell, will stay over at Duinrell in Wassenaar. Recently, we concluded, that our SV Donk “2002” kids did not play that bad at all against our Scottish friends, when we heard the news Jerviston beated Celtic 8 : 1 , as well as a 8 : 3 victory against a League Select Team (this League squad never lost a game..).

Great news for SV Donk C2 too : they will also getting the opportunity to play against Jerviston Football Club, as a result of the International Tournament draw at Zestienhoven Rotterdam. Last, but not least, also staff-/players of our younger SV Donk teams D1 and D2 looking forward to this tournament, as they will play plural clubs coming from England !.

SV Donk very much looking forward to welcome- & hosting Jervsiton FC again !.