Start competitie elftallen onder 17 en 21

Met ingang van dit seizoen organiseert de TC van sv DONK in samenwerking met de collega verenigingen UNIO (Oudewater), GC&FC Olympia (Gouda) en ARC (Alphen aan den Rijn) een eigen gecombineerde competitie voor elftallen onder 17 en elftallen onder 21 jaar. De eerste wedstrijden worden in de komende week gespeeld.

Deelnemende clubs willen graag extra ontwikkelmomenten aanbieden aan talentvolle spelers in 2 verschillende leeftijdscategorieën. In onder 17 spelen vooral eerstejaars A, B en mogelijk C spelers. In onder 21 spelen vooral de tweedejaars A en jonge senioren. De competitie is zo opgezet dat elk team 3 wedstrijden voor én 3 wedstrijden na de winterstop gaat spelen, 3 uit en 3 thuis.

Aan het einde van de competitie zal er op donderdag 26 april 2016 een afsluitende finaleavond georganiseerde worden op het complex van sv DONK waar alle 8 teams in actie zullen komen op basis van de resultaten in de 6 poulewedstrijden.

Het programma van de eerste speelronde is als volgt;

Ronde Week Thuis Uit Speeldag Tijdstip Locatie
1 40/41 Olympia <21 ARC <21 Di 06-10 19.30 uur Olympia
ARC <17 Olympia <17 Woe 30-9 20.00 uur ARC
UNIO <21 DONK <21 Di 29-09 19.30 uur UNIO
DONK <17 UNIO <17 Woe 30-9 19.30 uur DONK

Op de website van sv DONK vindt U op deze pagina alle informatie en hier zullen we ook gedurende de competitie de uitslagen en standen bijhouden.

We rekenen op interessante en leuke wedstrijden waarin de spelers zich van hun beste kant zullen willen laten zien. U bent uiteraard van harte welkom om deze wedstrijden te bezoeken. Voor vragen en opmerkingen kunt u zich richten tot Patrick Akerboom, Technisch Coördinator sv DONK.