Sportlust ’46 F1 – DONK F1, uitslag 3-4

In een mistig Woerden moesten wij vandaag spelen tegen de F1 van Sportlust. Voor de beker hadden wij tegen de F 2 van Sportlust gespeeld en gewonnen maar dit was natuurlijk andere koek.
Tim was helaas afwezig omdat hij met de E mee moest spelen die spelers tekort kwam hoorde ik. Mocht dit waar zijn dan was de E geholpen en hadden wij een probleem aangezien we geen wissels hadden en twee spelers waren ziek geweest. Gelukkig verliep de wedstrijd zonder blessures of andere problemen zoals later in het verslag zal blijken maar wij hopen dat Tim zaterdag gewoon bij ons is.
De eerste helft begon om kwart voor 9 en gelijk was duidelijk dat onze jongens er zin in hadden vandaag.Er ontstond een gelijk opgaand duel met de fysiek grote jongens van Sportlust.Toch gingen wij de duels goed in en bikkelden voor elke meter.Echter een vrije trap van Sportlust werd hard ingeschoten en ging tussen drie man door dus moeilijk te zien voor Stijn wat de 1-0 betekende.Vrij snel hierna viel de terechte 1-1 via Isam.Donk ging lekker door en speelde wat mij betreft de beste wedstrijd van het seizoen.Mo scoorde bijna de 1-2 en Isam kopte een bal uit een voorzet bijna in kortom kansen zat.Vlak voor rust ging Divine er met de bal vandoor haalde de achterlijn zette voor en Mo ronde knap af 1-2.Gelijk hierna klonk het rustsignaal.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld ,een sterke verdediging van ons en voorin liep het ook lekker,helaas betekende een counter van Sportlust de 2-2.Gelukkig kapte Divine bij Sportlust op de achterlijn twee man uit draaide zich voor hun goal en ronde af 2-3.Helaas hadden wij toch weer hetzelfde probleempje als vorige week,we gaan dan opeens met teveel man naar voren waardoor er een situatie ontstaat dat de organisatie achterin niet meer klopt en Sportlust maakte daar via een counter dankbaar gebruik van 3-3.Een spannend slot van de wedstrijd was begonnen en terecht trokken wij aan het langste eind.Sil ging er aan de zijkant vandoor speelde de bal goed naar Mo en deze ronde fraai af 3-4.Het fluitsignaal klonk gelijk en de vreugde was groot.

Persoonlijk vond ik dit tot nu toe de beste wedstrijd van ons,er was veel beleving en dan hebben we gewoon een goed team met veel verschillende kwaliteiten.We hebben Stijn die weer goede ballen pakte,Denzell ,Adam en Divine (Tim uiteraard) achterin die ik wekelijks zie groeien en met Mo,Isam,en Sil voorin hebben we snelle onvoorspelbare spelers die het verschil kunnen maken.
Een persoonlijke noot van mij wilde ik ook even kwijt aangezien mijn stukjes op de site natuurlijk door duizenden mensen worden gelezen haha.Ik zie wekelijks op de trainingen trainers staan die zelf gevoetbald hebben en er verstand van hebben en dit leidt tot leuke en leerzame trainingen bij alle F spelertjes.Donk is wat dat betreft goed bezig met de jongste jeugd denk ik en in de toekomst zal dit zijn vruchten af gaan werpen.

Probeer verder als ouder altijd af te bellen als uw kind ziek is of door omstandigheden niet aanwezig kan zijn,het voordeel voor de trainers is dan dat ze weten wat er aan de hand is met hun spelertje en het voordeel voor uw kind is dat hij niet het risico loopt er een helft naast te staan.
Tot de volgende 3 punter ! Marco

Marco