SPOED-SPOED-SPOED-SPOED-SPOED.

Enige tijd geleden hebben we al aangegeven dat we op zoek zijn naar een leider voor het G team.
Cees Gelderblom heeft 1 1/2 jaar geleden aangegeven, na 17 jaar actief te zijn geweest voor het G team, te willen stoppen en is, omdat niemand zich heeft aangemeld nog een half jaar doorgegaan met het leiderschap, omdat hij de jongens niet wilde teleurstellen. Cees is zelf op zoek geweest naar een vervanger en ook het bestuur heeft via oproepen in de nieuwsbrief en op de website en d.m.v. een brief naar de spelers gepoogd om een opvolger  te zoeken. Dit heeft helaas niets opgeleverd.
Cees heeft aangegeven per 1 januari toch echt te stoppen i.v.m. andere verplichtingen op de zaterdag.
Als er geen vervanger voor Cees komt, betekent dit dat het G-team niet meer naar uitwedstrijden kan.
Daarom doen we bij deze nogmaals een dringende oproep!
Wie heeft er op zaterdag een paar uurtjes tijd over om het G team te begeleiden. U krijgt er zoveel dankbaarheid voor terug.