Speelronde 3 teams <17 en <21

In de derde speelronde werden voor DONK de degens gekruist met ARC. Daarnaast speelden de teams van UNIO en Olympia tegen elkaar. Hoewel er nog 1 duel gespeeld moet worden is het een speelronde met grote uitslagen.

Wat betreft ARC<21 tegen DONK<21 kunnen we kort zijn. Een zeer sterk opererend ARC met vooral A1 spelers was op alle fronten verder dan de jongens van DONK (1 en selectie). Kon in de eerste helft de schade voor DONK nog beperkt worden gehouden, werd het in de tweede helft een terechte grote uitslag. 7-1 winst voor ARC die in Thijs Timermans de absolute uitblinker op het middenveld hadden. In Gouda speelden beide teams <17 tegen elkaar. Hier was het spelbeeld en de uitslag bijna 180 graden omgekeerd dan bij <21 in Alphen aan den Rijn. DONK bepaalde de wedstrijden na gewend te zijn geraakt aan het 1-op-1 spelende ARC. In de tweede helft werd een grote 6-1 uitslag neergezet. Een goede wedstrijd van de mannen van Remco Overkamp en Jurgen Paap. In Oudewater speelden UNIO en Olympia onder 17 tegen elkaar. Ook hier een grote uitslag; 5-0 in het voordeel van de aanstaande fusieclub waardoor UNIO brutaal de leiding heeft genomen in de onder 17 competitie.

Dinsdag 1 december is de wedstrijd Olympia <21 tegen UNIO <21 afgelast. Wedstrijd wordt 10 of 17 december gespeeld.

Een halve competitie hebben we inmiddels achter de rug. We kunnen stellen dat we deze competitie als zinvol, leerzaam en plezierig kunnen betitelen. Het doel om jonge talentvolle spelers extra ontwikkelruimte te geven slagen we op deze manier prima in. Na de winterstop gaan we weer verder in de eerste week van februari. Eind april is de finaleavond op het complex van sv DONK. Houd de website van sv DONK in de gaten voor nadere informatie.