Spaaractie bij Plus van EE

Bij Plus kunt u nu meesparen voor gratis nieuwe trainingsmaterialen voor DONK. Tot 1000 euro tegoed vrij te besteden bij Athleteshop.com?

Wat moeten de spaarders hiervoor doen?
Bij aankoop van 2 actieproducten (zie promotiemateriaal) kunnen uw leden hun kassabon inleveren bij de PLUS supermarkt en voor iedere kassabon komt er weer 2,50 euro bij het spaarbedrag!

De actie is opgezet door:
PepsiCo (bekend van Lay’s, Doritos, Smiths, & Duyvis) en Vrumona (bekend van o.a. Pepsi, 7-up & SiSi) zij zullen in samenwerking met PLUS Supermarkten en Athleteshop.com de verbluffende actie neerzetten, De Clubactie. ( niet te verwarren met de grote clubactie)

Wanneer?
De actie loopt van week 42 tot en met week 45 (13 oktober t/m 9 november). In week 46 zal de prijsuitreiking van het gespaarde bedrag plaatsvinden.

plusactie