Shirtsponsorcontracten Selectie SV DONK

Afgelopen zondag hebben de selectiespelers uit handen van Paul van der Hammen van de Sponsorcommissie SV Donk, hun nieuwe tenues ontvangen. Donk 1 wordt vanaf nu
3 jaar lang gesponsord door Primera Gildenburgh. Primera Gildenburgh heeft een prachtige winkel in winkelcentrum Bloemendaal. Marco van der Horst is de trotse eigenaar van deze winkel.

Donk 2 wordt de komende jaren gesponsord door Zwanenburg Auto’s. Tevens is Zwanenburg Auto’s wederom te zien op de achterkant van de rug van de shirts van Donk 1. Zwanenburg Auto’s is gevestigd naast het Donk terrein aan de Voltaweg 28. De heren Bogaard en Zwanenburg zwaaien het scepter bij dit mooie autobedrijf.

Marco van de Horst van Primera Gildenburgh en de heren Bogaard en Zwanenburg waren uiteraard bij de overhandiging aanwezig en hebben in aanwezigheid van Kees Kuijf de sponsorcontracten getekend. Als aandenken hebben de beide sponsoren een ingelijst shirt ontvangen om in hun winkel te tonen. Tevens ontvingen de heren sponsoren uit handen van de aanvoerders Mark van Oosten en Joost ter Meulen nog een lekker versnapering. Dit alles is in de aanwezigheid van de lokale krant vastgelegd, wat zeker voor een stukje positieve publiciteit zal zorgen.

[huge_it_slider id=”6″]

Wij zijn blij en trots dat deze bedrijven hun namen hebben verbonden aan onze club. Wij vertrouwen erop dat onze spelers deze namen vol trots en respect zullen uitdragen. De vereniging is blij met deze manier van sponsoring omdat het vinden van een hoofdsponsor in deze tijd een lastig opgave is.

Wij danken hierbij tevens Primera Gildenburgh voor de mooie advertentie in de Goudse Post. Dat waarderen wij als club enorm en we kijken uit naar de verdere samenwerking met Primera Gildenburgh en Zwanenburg Auto’s. Wij wensen hen veel succes toe met hun onderneming
en hopen hen nog vaak op ons complex te mogen en kunnen begroeten.

Tevens willen wij hierbij van de gelegenheid gebruikmaken om ook de “stille Sponsoren” Pieter van Houten, Mark Lugthart, Rob de Korte en Arthur van Oorschot te bedanken voor hun bijdrage aan de selectie. Mede door hun inspanningen lopen onze jongens er de komende jaren weer fantastisch bij.

Selectie Commissie SV Donk