Selectie naar Paterswolde

Trainingskampen in het zonnige Zuiden? Costa del Sol? Welnee, wij gaan naar het hoge Noorden. Naar Paterswolde om precies te zijn. 

Het komend weekend verblijft de selectie in het goed verzorgde Fletcher Hotel in Paterswolde. We gaan er met een hele mooi groep van 52 (!) spelers en begeleiders een topweekend van maken. Vanaf vrijdagmiddag tot zondagochtend worden serieuze en fun onderdelen afgewisseld en zijn spelers en begeleiders een weekend in een andere omgeving bij elkaar. We proberen hier natuurlijk een goede basis te leggen voor een succesvolle 2e seizoenshelft.

Vrijdagmiddag vertrekken we om 12 uur, trainen we in Eelde om 15.30 uur en sluiten we de avond af met indoor jeu-des-boules (ter voorbereiding ook op 4 juli natuurlijk…) in Paterswolde. Zaterdagmorgen spelen we indoor Padél en Padbol (een soort tennis en voetvolley) waarna zowel DONK1 (om 13.00) uur als DONK2 (om 15 uur) te gast zullen zijn bij vv Helpman (2e klasse) in de stad Groningen voor het spelen van 2 oefenwedstrijden. In de avonduren zullen we na het diner uiteraard de avond- en nachtwandeling maken door het centrum van het mooie en gezellige Groningen. Zondagmorgen volgt na een ietwat verlaat ontbijt de terugtocht naar Gouda. We hopen daar in de middag weer veilig en voldaan terug te keren. Spelers en begeleiders financieren het grootste deel van dit weekend zelf en daarnaast bedanken we een aantal anonieme sponsoren en het Bestuur voor de aanvullende bijdragen. 

Na terugkomst spelen DONK1 en DONK 2 dinsdagavond 14 januari oefenwedstrijden op het DONK-complex tegen respectievelijk Aarlanderveen 1 en ESTO 2. Beide wedstrijden starten om 20.15 uur. 

We hopen op een geslaagd weekend en houden u via de social media kanalen op de hoogte van de ontwikkelingen in het Hoge Noorden.