Seizoensafsluiting 2016

Gisteren is weer de seizoensafsluiting gehouden. Na een wat regenachtige start is het een hele mooie dag geworden waarbij de opkomst van de jeugd voor de wedstrijden tegen de ouders heel goed was. Zij hebben een leuke afsluiting van het seizoen gehad.

Ook is de trainer van het jaar, Ewoud Mijnlief, de Pupil van het jaar, Felix Willenborg en de Junior van het jaar, Luca van Wijk bekendgemaakt.

Zij hebben een mooie oorkonde en een waardebon ontvangen.

In de middag was het de beurt aan de junioren, senioren en dames om een onderling toernooi te spelen.  Nadat we vanwege het grote aantal wegblijvers de indeling hebben moeten aanpassen is het een heel leuk toernooi geworden waarbij team 3 overtuigend eerste is geworden.

Tijdens de prijsuitreiking hebben we ook afscheid genomen van een vertrekkende trainer van de Dames, Marcel van Doeland en van een aantal selectiespelers, waarbij Jeroen de Jong  is geëerd als Donkiaan van het jaar. Dit werd begeleid met mooie woorden vanuit Michiel, Mark en Patrick.

Wouter Steenbergen en Jeroen de Jong krijgen nog een afscheidswedstrijd aangeboden die zeer waarschijnlijk op 16 September zal worden gespeeld.

Het is nog lang gezellig gebleven aan de DONK straat waar we om 22.15 de deuren hebben gesloten.

Met dank aan de organisatoren: Jessica, Hasse, Rick, Jeroen, Martien, Maurits en Loek en natuurlijk alle vrijwilligers achter de bar en langs het veld was het een hele geslaagde dag.

Alle foto’s zijn te vinden in het fotoalbum.